En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Satış öncesi bile sizler kucakin en münasip sistemi sunabilmemiz için ev ve meslekyerlerinizde aptalif mimarilmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları dair sizlere gerekli detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual ustalıkaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki duman, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu negatif koşulların vesair katlara intikalini hapsetmek yahut olası evetğu kadar geciktirmektir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yoğun bir dem alarak odaklandıktan sonra yayı bırakarak okun hedefe gitmesini esenlayabilirsiniz. İyi bir yöntem ve dengeyle atış inşa etmek, okun istenilen yere yetişmesinı sağlamlar. Okçuluk, fiziksel maharet, zihinsel konsantrasyon, bediiyat balans gerektiren bir zanaat ve spor olduğundan sık antrenman gelişmenize yardımcı kabil.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kabil çatı eminği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ode dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir yangın kapısı ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu kırmızda;

Yangın merdivenleri bünyelırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma münhal bünyelarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm çokliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâlet haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Binaların strüktürsına yaraşıklı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen mimarilabilmekle omuz omuza daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun omurga nedeni mekân kaybına vasıf vermemesi ve daha az maliyetle çalışmain tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page